ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττα - αποκλεισμός από την Τσεχία για την Κ19

Η Εθνική Κ19 γνώρισε την ήττα ΜΕ 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας και έμεινε εκτός τελικής φάσης Euro 2019. Βασικός ξεκίνησε ο Αντζουλάς, στον πάγκο ο Παναγιώτης Τζίμας του ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους διεθνείς μας καθώς ο Εμμανουηλίδης έβαλε την Ελλάδα σε θέση οδηγού αρκετά νωρίς στο παιχνίδι έπειτα από ασίστ του Σέχου.

Οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 27' με τον Ζλατοχλάβεκ, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, και που έδινε την πρόκριση στην εθνική μας σε συνδυασμό με το 1-0 των Δανών επί των Άγγλων στην ανάπαυλα.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσέχοι μπήκαν πολύ απειλητικά και είχαν δοκάρι στο 54' με τον Μίκα ενώ μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ λίγο αργότερα (60') με τον Χεζούσκι.

Οι Έλληνες διεθνείς πίεσαν για να ισοφαρίσουν με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Τσαούση στο 77'. 

Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ και οι Τσέχοι κέρδισαν πέναλτι στο 86' στο οποίο όμως αστόχησε ο Κεπλ. 

Το τελικό 3-1, ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Χέιντερνεϊχ και πάλι από τα 11 βήματα.

ΤΣΕΧΙΑ: Κόβαρ, Μίκα, Χαϊντενραϊχ, Ζίμα, Φουκάλα, Σλαμένα (80' Σολίλ), Ματσάτσεκ, Όστρακ (45+5' Χεζούσκι), Σουλτς, Κονοπάσεκ (78' Χόνιγκ), Ζλατοχλάβεκ (62' Κλεπλ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (31' Μανδάς), Λύρατζης, Αντζουλάς (69' Μιχαηλίδης), Διαμάντης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος (39' Νεοφυτίδης), Γαϊτανίδης (69' Γκαργκαλατζίδης), Εμμανουηλίδης, Σέχου.

Το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στη Δανία και την Αγγλία ήρθε ισόπαλο 2-2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσεχία 6

2. Ελλάδα 4

3. Δανία 4

4. Αγγλία 3

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων