ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ελλάδα για το πλεονέκτημα του ομίλου

H Ελλάδα θ' αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (21:45) την Βοσνία σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς του ομίλου. Ανοιχτό του Παπασταθόπουλου, χωρίς Μήτρογλου, αλλά με Ντουρμισάι.

 

 

ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

 Η Εθνική μπήκε στις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2020 με το... δεξί, αλλά το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό της Τρίτης στη Ζένιτσα, με αντίπαλο την Βοσνία. Ενα ματς που μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα για μια από τις δύο θέσεις του 10ου προκριματικού ομίλου ή να μας βάλει σε θέση... κυνηγού από την 2η κιόλας αγωνιστική.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετά προβλήματα. Ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη θλάση στο ματς με τον Λιχτενστάιν κι αντικαταστάθηκε και η παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην αρχική 11αδα θα κριθεί τελευταία στιγμή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Αντί του «Μητρογκόλ», στην Εθνική κλήθηκε ο Φιόρι Ντουρμισάι. Μία κλήση που θα γινόταν από την πρώτη στιγμή, αλλά απέμενε ένα έγγραφο από την αλβανική ομοσπονδία για να μπορέσει να αγωνιστεί με την Ελλάδα ο επιθετικός του Πανιωνίου. Αυτό έφτασε το Σάββατο στην ΕΠΟ και μετά τον τραυματισμό του Μήτρογλου, έγινε η κλήση στην Εθνική.

Tα πλάνα του Αναστασιάδη

Λογικά ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει το 4-2-3-1 που είδαμε και με το Λιχτενστάιν δίπλα στον Σιόβα και τους Μπακάκη, Κούτρη στα μπακ. Ο Σάμαρης με τον Ζέκα θα είναι τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον Κουλούρη θα δούμε τους Δώνη, Μασούρα, Φορτούνη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων