ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγωνίστηκε ο Δουβίκας στην ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Σλοβακία

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων στη Ζίλινα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Σλοβακία με 4-3 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 12' ήρθε το γκολ για την Εθνική από τον Καμπετσή, ωστόσο στο 18' η Σλοβακία πέτυχε το 3-1. 

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Καμπετσής με δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε εκ νέου σε 3-2. Στο 61' ήρθε η ισοφάριση από τον Λημνιό, κάνοντας το 3-3. 

Τελικά οι Σλοβάκοι στο 88' κατάφεραν και έφτασαν στη νίκη με σκορ 4-3. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα, Τάσος Δουβίκας ως αλλαγή.

Αρχική ενδεκάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Μιλόγεβιτς, Ιατρούδης, Βρουσάι, Ουές, Λημνιός, Καμπετσής.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Δημητρίου, Δουβίκας, Ρώσσης, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Γιαννούτσος, Λιάγκας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων