ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με απουσίες στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Χωρίς τους τιμωρημένους Ρισβάνη και Σάκιτς αλλά και τους τραυματίες Μούγιακιτς - Ουγκράι, ο Ατρόμητος στην Τρίπολη για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ (23/2,17:15).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

 

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σ' αυτήν δεν βρίσκονται οι Ρισβάνης και Σάκιτς λόγω της έκτισης ποινής κίτρινων καρτών. Οι Ουγκράι και Μούγιακιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τον Ούγγρο να ξεκινάει από τη Δευτέρα (25/2) προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Αυτή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μάντσον, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων