ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λάμψη ΑΣΤΕΡΑ στην Εθνική Νέων

Τετραπλή εκπροσώπηση είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στη φιλική νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας.

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Τζίμας και  Παπαδόπουλος του ΑΣΤΕΡΑ αγωνίστηκαν βασικοί στο σχήμα του Γιάννη Γκούμα στο φιλικό με την Ρουμανία.

Η Εθνική Νέων νίκησε με 2-0 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την Elite Round του Euro 2019, με τους δύο παίκτες των Αρκάδων να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις σ' ένα ματς όπου τους είδαν πολλά μάτια.

Φυσικά, δεν ήταν οι μόνοι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ, αφού έπαιξαν κι οι Γλέζος - Χριστόπουλος, που μπήκαν στο ματς στο 60' και επίσης είχαν πολύ καλή εικόνα.

Η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει να γεμίζει με ταλέντα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο - κάτι που φαίνεται και μέσα από τις κλήσεις των παικτών της.

Ελλάδα: Μανδάς, Σταμουλής (60' Βιταλιώτης), Παπαδόπουλος (60' Καραγιάννης), Κεφαλάς (60' Ι. Χριστόπουλος), Τσαγκαλίδης (53' Ζωγραφάκης), Μελιόπουλος (60' Σκεντεράι), Μπότος (60' Αθανασακόπουλος), Τζίμας (60' Γκλέζος), Ε. Χριστόπουλος (60' Ντούλος), Εμμανουηλίδης (60' Σουλεϊμάν), Λώλος (60' Σέχου).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων