ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική Νέων: Νίκησε τη Ρουμανία με τέσσερις παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ!

Με τoν Τζίμα και τον Παπαδόπουλο του ΑΣΤΕΡΑ να αγωνίζονται βασικοί η Εθνική Νέων κέρδισε την Ρουμανία με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την Elite Round του Euro 2019. Επαιξαν κι οι Γλέζος - Χριστόπουλος.

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Σκόρερ της Εθνικής ήταν οι Λώλος στο 32ο λεπτό και Μπότος στο 44ο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αποδίδει σε ορισμένα σημεία πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους περισσότερους από αυτούς που είχε στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία της Εθνικής για την Elite Round του Euro 2019 θα συνεχιστεί, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες στις 14/2 και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Γκούμας έχει ακόμα 4 παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ στην διάθεσή του, τους Παύλο Παπαδόπουλο και Ιωάννη Χριστόπουλο, οι οποίοι έπαιξαν βασικοί ενώ στο 60' του ματς μπήκαν οι Γλέζος και Χριστόπουλος

Η σύνθεση της Εθνικής Νέων: Μαντάς, Παπαδόπουλος, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Τζίμας, Χριστόπουλος, Κεφαλάς, Μπότος, Λώλος, Σταμούλης, Τσαγκαλίδης

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων