ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Διαμαντόπουλος με το σήμα της FIFA! (photo)

O Αρκάς διαιτητής σφυρίζει πλέον έχοντας την αναγνώριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου! Στη Λιδαβόνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο πλευρό των Βασάρα - Τζήλου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Ο Άρης Διαμαντόπουλος έδειξε στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Ατρόμητο (0-1) γιατί πήρε πρόσφατα το σήμα της FIFA, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Ο διεθνής διαιτητής από την Τρίπολη επέστρεψε δριμύτερος από την Πορτογαλία, όπου παρακολούθησε το σεμινάριο της UEFA αλλά και από την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά την εμφάνιση του στον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία (3-0), που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Αρκάς ρέφερι ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι Λάρισα-Ατρόμητος (0-1). Ήρθε αντιμέτωπος με δύσκολες φάσεις. Σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Έδειξε επτά κίτρινες κάρτες γιατί το ματς ήταν σκληρό σε αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας) έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλους τους ρέφερι που συμμετείχαν στο παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Διαμαντόπουλος σφύριξε κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγώνα του Ατρόμητου. Προηγήθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ομάδα των δυτικών προαστίων (0-2) στο ΟΑΚΑ. Και στα δύο ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 89ο λεπτό!!!

Δίπλα σε Τζήλο και Βασάρα

Στις αρχές Μαρτίου, στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας βρέθηκαν οι διαιτητές της ελίτ ευρωπαϊκής κατηγορίας, κάποιοι της 1ης και οι νέοι διεθνείς. Στην φωτογραφία βλέπετε τους ρέφερι που εκπροσώπησαν την ελληνική διαιτησία. Τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), δίπλα στον Θανάση Τζήλο (Λάρισας), ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Την παρέα συμπληρώνουν ο Άρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), που πήραν φέτος το σήμα της FIFA και οι δύο νέοι διεθνείς κύπριοι διαιτητές. Στην μέση βρίσκεται ο Κύρος Βασάρας, που είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και επικεφαλής της διαιτησίας στην Ρουμανία.

Πηγή: greekreferee.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων