ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεργασία ΑΣΤΕΡΑ και Απόλλωνα Τυρού σε επίπεδο ακαδημιών!

ΑΣΤΕΡΑΣ και Απόλλωνας Τυρού θα συνεργαστούν σε επίπεδο ακαδημιών σε μια προσπάθεια ανάδειξης του ποδοσφαιρικού ταλέντου της Αρκαδίας!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Η ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε με μεγάλη περηφάνια την ένταξη της ακαδημίας της στο δίκτυο ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του Απόλλων Τυρού με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνει την ένταξη της ακαδημίας της ομάδας μας, στο δίκτυο ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης.

Την Παρασκευή 16/11 στην Αίθουσα Τύπου του Γηπέδου Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με κάθε επισημότητα υπογράφτηκε και τυπικά η συμφωνία μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Γιώργο Μποροβήλο και τις 9 συνεργαζόμενες Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα.

Στόχοι του δικτύου αποτελούν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας στην εκπαίδευση νεαρών αθλητών, η διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων και τουρνουά υπό την αιγίδα του Αστέρα Τρίπολης καθώς και η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών με τελικό στόχο την ένταξη των καλυτέρων στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Αστέρα Τρίπολης για την επιλογή και την ένταξη μας στο δίκτυο και ευχόμαστε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές".

 

H πίστη του ΑΣΤΕΡΑ στους Αρκάδες ποδοσφαιριστές και η στήριξη της ομάδας στα ανερχόμενα ταλέντα είναι γνωστή σε όλους. Η ακαδημία των Αρκάδων είναι μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα και δεν παύει ποτέ να εξελίσσεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων