ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιστροφή του Βαζέχα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Ο Κριστόφ Βαζέχα επιστρέφει σήμερα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ως προπονητής της Σπάρτης μετά από 12 χρόνια!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2006, ο μεγάλος σκόρερ του Ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν το επίτιμο πρόσωπο στο πρώτο διεθνές φιλικό παιχνίδι στην ιστορία του Αστέρα. (Στη φωτογραφία είναι μαζί με το Μιχάλη Κλοκίδη)

Ο Αστέρας, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φιλοξένησε την πολωνική Ρουχ Χορζόφ και στο περιθώριο του αγώνα βραβεύτηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Κριστόφ Βαζέχα για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 40ο λεπτό με πλασέ του Παντελιάδη και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 48' με το Γκούιλογκ. Το τελικό 2-1 υπέρ του Αστέρα διαμόρφωσε στο 77' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κατσαρός.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής (46' Λυμπερόπουλος), Ανδριαδάκης (46' Σοάρες), Γκόλιας, Κεφαλάς (46' Χατζόπουλος), Βαγγελόπουλος, Κονέ, Αντωνόπουλος, Παντελιάδης (46' Κατσαρός), Κουμπής (58' Μανωλακάκης), Ροζάριο (46' Αντράντε), Μισέλ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων