ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ερχεται η η ελληνική Ακαδημία Διαιτησίας

 

Η ΕΠΟ, με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργεί την "Ακαδημία Διαιτησίας", η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρει η ΕΠΟ:

"Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργείται «Ακαδημία Διαιτησίας», η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.

Θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του «εθνικού κέντρου κατάρτισης», το οποίο θα υλοποιεί το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και θα έχει την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης των διαιτητών έως το επίπεδο των Ε.Π.Σ. και του προγράμματος καθοδήγησης ταλέντων.

 

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής και αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εθνικών ομάδων κ. Βρακά, και ενεκρίθη προς υλοποίηση, το νέο πλάνο ανάπτυξης ποδοσφαίρου 2018-2024 με τίτλο «Μπάλα παντού!".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων