ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττα για την Εθνική των Μανιά και Πασαλίδη

Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της, ανάμεσά σε αυτά και δύο ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, η Εθνική ηττήθηκε με 2-0 από την Σαουδική Αραβία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Ισπανία.

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Οι "μουντιαλικοί" Σαουδάραβες ήταν ανώτεροι από τους 'Ελληνες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αλ-Νταουσαρί.

Η Ελλάδα είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 33' ενώ στο 38' ο Πέλκας απείλησε με μακρινό σουτ χωρίς να βρει στόχο. 

Στο δεύτερο μέρος και με την Ελλάδα να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιαννούλη στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και βρήκαν ακόμα ένα γκολ στο 79' με τον Κανού και αφού ένα λεπτό πριν ο Κουλούρης είχε δοκάρι για την Ελλάδα. 

Ο Μιχάλης Μανιάς αγωνίστηκε για 60 λεπτά και ήταν κινητικός και έδειχνε να έχει όρεξη ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε από την μεσαία γραμμή και δεν έγινε απειλητικός για την εστία του Αλ Μοσαϊλέμ.

Απ΄την άλλη ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ήταν ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν μαζί με τον Χατζηϊσαΐας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων