ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτός είναι ο Μαρκ Φερνάντεθ που θέλει ο ΑΣΤΕΡΑΣ (photos, videos)

Ο Μαρκ Φερνάντεθ Γκράθια είναι στη λίστα των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ, αρέσει πολύ και το a-s σάς παρουσιάζει τον παίκτη που ξεκίνησε στη La Liga αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη!

Μπάγερν Ρεάλ  

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 29/04 του 1990 στην Κορμπέρα ντε Γιομπρεγκάτ στην Καταλονία. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και το καλό του πόδι είναι το δεξί.

Εμαθε να... περπατάει ποδοσφαιρικά στην Pubilla Casas και στη συνέχεια πήγε στην Cornella για να έρθει στο δρόμο του η Μπαρτσελόνα κι η περίφημη ακαδημία της Μασία.

Σε επίπεδο ακαδημιών θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντ Αντρέου το 2008, ενώ η επόμενη χρονιά θα τον βρει στην Σαραγόσα.

Το 2009 η Σαμπαντέλ θα του δώσει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την οποία σε 38 εμφανίσεις θα πετύχει 5 γκολ. 

Ακολουθεί το Γιβραλτάρ και η Europa με την οποία θα σκοράρει και πάλι 5 φορές σε 32 εμφανίσεις σε μια ακόμα γεμάτη σεζόν.

Επιστρέφει στην Ισπανία το 2011 για να φορέσει την φανέλα της Καρταχένα, χρονιά με την οποία η Μαγιόρκα τον ξεχωρίζει και τον κάνει δικό της.

 

Αρχικά, αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 28 εμφανίσεις ενώ την ίδια σεζόν (2012-2013) προβιβάζεται μεσούσης της χρονιάς στην πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποιεί 6 εμφανίσεις.
 
Τον εμπιστεύτηκε ο Καπαρός, εμπειρία κόντρα σε Ρονάλντο-Μέσι.
 
Ο Μαρκ Φερνάντεθ, στις 18/8 του 2012 βλέπει τον Καπαρός να τον εμπιστεύεται και να τον παίρνει στην αποστολή για το ματς με την Εσπανιόλ! Μάλιστα του δίνει τα πρώτα λεπτά του στη La Liga παίζοντας στη νίκη επί της Εσπανιόλ (2-1) 16΄.
 
Αγωνίστηκε ακόμα 11' απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και 8' κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κλείνοντας τη σεζόν με 291' στα πόδια του.
 
Μιλάμε για έναν παίκτη που βρέθηκε απέναντι στους Ιγουαΐν, Ρονάλντο, Πέπε, Ντι Μαρία, Εζί, Αλόνσο, Μόντριτς, Εσιέν, Κασίγιας, Μέσι, Τσάβι, Βίγια, Φάμπρεγας, Πίκε, Μαστσεράνο, Βαλδές.
 
Στη συνέχεια έρχεται η πρώτη εμπειρία εκτός συνόρων. Ετσι, το 2014 ετοιμάζει το διαβατήριό του και φοράει τα χρώματα της Bnei Sakhnin.
 
Επαιξε μόλις τέσσερις φορές και στην περίπτωση που έρθει στην Τρίπολη θα επιδιώξει στο δεύτερο - εκτός συνόρων - πέρασμά του να δικαιώσει τις προσδοκίες.
 
Μετά το Ισραήλ επέστρεψε στην πατρίδα του για την Καρταχένα, ενώ ήρθε στο δρόμο του η Εσπανιόλ Β' (2014-15)κι η Σαμπαντέλ (2015-16).
 
Με την Σαμπαντέλ θα αγωνιστεί στην Segunda και θα πετύχει 9 τέρματα σε 31 αγώνες ενώ την σεζόν 2016-17 θα φορέσει την φανέλα της Γιαγκοστέρα όπου θα πιάσει και πάλι τα 9 γκολ σε 35 συμμετοχές.
 
Ο Φερνάντεζ είναι ποδοσφαιριστής με γεμάτες χρονιές σε επίπεδο 2ης και 3ης κατηγορίας της Ισπανίας και στα 27 του χρόνια είναι αρκετά έμπειρος να δώσει ποιότητα σε όποια ομάδα αγωνιστεί.
 

Ιδιαίτερο το δέσιμο με τη σύζυγό του.

Το 2017 παντρεύτηκε την πολύ όμορφη αγαπημένη του, η οποία αναμένεται να ομορφύνει τις εξέδρες του Κολοκοτρώνης - εφόσον φυσικά υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο, φορά την φανέλα της Μούρθια με την οποία μετρά , σε 33 ματς 12 τέρματα υπό τις οδηγίες του παλαίμαχου άσσου των Σανταντέρ, Λα Κορούνια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τον σε δράση:

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων