ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O Μανωλάς τραγουδά Νίκο Γρίτση! (VIDEO)

Συνήθως οι Έλληνες του εξωτερικού αναζητούν την Ελλάδα όπου και να βρίσκονται. Με εικόνες, με φαγητό, με ήχους. Αυτό κάνει και ο Κώστας Μανωλάς.

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο αμυντικός ογκόλιθος της Ρόμα προχωρά προς τον τελικό του Champions League μιας και με δικό του γκολ οι Ρωμαίοι απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κι ενώ λοιπόν οι προπονήσεις είναι σε εντατικούς ρυθμούς ο διεθνής αμυντικός τις ελεύθερες ώρες του χαλαρώνει με ελληνική μουσική. 

Μάλιστα, την μουσική ενός "δικού" μας ανθρώπου. Ενός παραγωγού του Radio Arcadia 93.8, του Νίκου Γρίτση ("Το παιδί της μουσικής" κάθε Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη εκπομπή 21:00 - 24:00).

Δείτε το βίντεο στο οποίο τραγουδάει το "Αγάπη ρε Μ****" του Νίκου Γρίτση σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη, τραγούδι το οποίο γράφτηκε για την θεατρική παράσταση "TOC TOC".

To βίντεο:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων