ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διαμαρτυρία για το γήπεδο της Βλαχέρνας

Με επιστολή τους προς το Δήμαρχο Τρίπολης, παλαίμαχοι αθλητές της Βλαχέρνας διαμαρτύρονται για την κατάσταση του γηπέδου 5Χ5 της περιοχής.

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ

Η επιστολή, η οποία έχει μεταξύ άλλων φορέων κοινοποιηθεί και στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, συνοδεύεται από υπογραφές κατοίκων της περιοχής.

Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με το γεγονός πως στο γήπεδο της Βλαχέρνας δεν έχει γίνει τίποτα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω πολύ δυνατών ανέμων τον Οκτώβριο του 2016. Οι νέοι της περιοχής δεν έχουν πλέον χώρο να αθληθούν, ενώ  εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι παραδοσιακές αθλητικές εκδηλώσεις στο χωριό τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την αποκατάσταση του τάπητα και την αποστολή του απαραίτητου αθλητικού υλικού έτσι ώστε το γήπεδο να γίνει και πάλι λειτουργικό, χωρίς να περιοριστούν τα ήδη προγραμματισμένα έργα για την κοινότητα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων