ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκησε το ποδόσφαιρο και η αγάπη (Photos)

Μεγάλος νικητής η αγάπη και η διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο στο φιλικό αγάπης που έγινε σήμερα Κυριακή, 15/4, στο γήπεδο των Φιλικών.

 

Η ομάδα παλαιμάχων Νομού Αρκαδίας ΑΓΩ Ανάκτηση αντιμετώπισε την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών Αττικής για την οικονομική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση προς τον Ανδρώγεω Σαμψάκη, το μεγάλο μαχητή της ζωής εδώ και ένα χρόνο.

Η παρουσία στο γήπεδο  του πρωταθλητή των καταδύσεων, ο οποίος μετά από ένα ατύχημα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, δίνει μεγάλο αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη, γέμισε με χαρά και συγκίνηση όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

 

 

Με την ομάδα της Αττικής αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου Νόνι Λίμα και Θανάσης Μπέλλος, ενώ τον αγώνα διαιτήτευσε ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

 

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων