ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απίστευτη παράσταση Δουβίκα με Εθνική!

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε από το χέρι την Εθνική και την οδήγησε στην νίκη επί της Τσεχίας με 3-2 για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Elite Round. Δύο γκολ, μία ασσίστ και ένα δοκάρι είχε ο νεαρός φορ του ΑΣΤΕΡΑ!

Ελλάδα Αίγυπτος

Η Εθνική ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στην αναμέτρηση (12') με τον Γκαργκαλατζίδη, είδε όμως την αντίπαλο της να σκοράρει τρία λεπτά αργότερα με τον Χέιντενρειχ.

Στην συνέχεια η Ελλάδα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται όμως με το 1-1 για να έρθει ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο του Δουβίκα.

Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ, αρχικά έκανε το 2-1 στο 54' με τους τσέχους να έχουν και πάλι απάντηση με τον  Ζίτνι στο 69′. 

Ομως, ο Δουβίκας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ένα λεπτό αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η εμφάνιση του Τάσου αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη στην μέχρι τώρα καριέρα του. 

Φυσικά τα κατορθώματά του δεν πέρασαν απαρατήρητα καθώς πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έκαναν εγκωμιαστικά σχόλια που μιλούσαν για έναν μοντέρνο φορ με εντυπωσιακά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Στεργιάκης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Λύρατζης, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (Ζήσης 78′), Χατζηδίμπας, Καμπετσής (Γιούσης 55′), Δουβίκας, Γκαργκαλατζίδης (Μπαλογιάννης 86′)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων