ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δοκάρι ο Δουβίκας, ήττα για την Νέων!

Mε το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο της Elite Round της Ιταλίας η Εθνική Νέων που γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα του ομίλου με 2-0.

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στην αναμέτρηση, μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Σκαμάκα.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει όμως ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα είχε δοκάρι στο 18'.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Ιταλοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Σκαμάκα έπειτα από ασίστ του Τριπαλντέλι.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι διεθνείς μας προσπάθησαν να μειώσουν ανεβάζοντας την απόδοσή τους όμως το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Μελιόπουλος, Δημητρίου (75' Μπαλόγιαννης), Μπούσης, Παπάζογλου, Αποστολάκης (79' Ξενιτίδης), Χατζηδίμπας, Γιούσης (46' Δημήτρουλας), Τζοβάρας, Δουβίκας, Καμπετσής.

ΙΤΑΛΙΑ: Πλιζάρι, Καντέλα, Μποντζιόρνο, Μπετέλα, Τριπαλντέλι, Γκάμπια, Μελεγκόνι, Φρατέσι, Ζανιόλο (73' Τονάλι), Καπόνε (66' Μπρινόλα), Σκαμάκα

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
Ιταλία 3 1 (2-0)
Πολωνία 1 1 (0-0)
Τσεχία 1 1 (0-0)
Ελλάδα 0 1 (0-2)

Αποτελέσματα και πρόγραμμα:

Ελλάδα-Ιταλία 0-2

Τσεχία-Πολωνία 0-0

 

24/3

13:00 Τσεχία-Ελλάδα

16:30 Ιταλία-Πολωνία

 

27/3

16:30 Ιταλία-Τσεχία

16:30 Πολωνία-Ελλάδα

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων