ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εγκώμια για Ελλάδα και Δουβίκα!

Σε λίγη ώρα η Ελλάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Ιταλία στο πλαίσιο της Elite Round U19 και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Πάολο Νικολάτο μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ελληνική ομάδα όσο και για τον Τάσο Δουβίκα!

 

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός

Ως "πολύ επικίνδυνους" χαρακτήρισε τους δύο επιθετικούς (Τάσος Δουβίκας - Αργύρης Καμπετσής) της Ελλάδας ο Ιταλός τεχνικός ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα συνδυάζει ταλέντο και δύναμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ιταλίας:

"Η Ελλάδα, συνδυάζει ταλέντο και δύναμη. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πάντα δείχνει πνευματικά έτοιμη για να φτάσει στο στόχο της. Η ελληνική ομάδα προσπαθεί να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και διαθέτει δύο πολύ επικίνδυνους επιθετικούς. Τον Τάσο Δουβίκα που παίζει στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. Είμαστε έτοιμοι για το ματς, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων