ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβρασμός για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Η διακοπή του πρωταθλήματος κι η άγνοια του πότε θα έχουμε και πάλι δράση έχει προκαλέσει αναβρασμό και ανησυχία στους παίκτες των Αρκάδων.

 

Ουνικάχα Παναθηναϊκός

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην Τούμπα, στο πλαίσιο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. 

Μ' αυτήν την απόφαση αποφασίστηκε η τιμωρία ομάδων όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Οι Αρκάδες ήταν σε σούπερ φόρμα και περίμεναν πως και πως να παίξουν με τον Πλατανιά την ερχόμενη Δευτέρα (19/3), ώστε να συνεχίσουν να βαδίζουν σε ευρωπαϊκή τροχιά. 

Αντιθέτως, η όλη αυτή κατάσταση βυθίζει τους παίκτες σε αγωνία για το τί μέλλει γενέσθαι. Χαρακτηριστική, δε, είναι η ατάκα που ακούστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής: "Εμείς την πληρώνουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν". 

Και άντε να τους πείσεις ότι δεν έχουν δίκιο. Ελπίζουμε, πάντως, να μην ισχύει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων