ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντζουλάς και Δουβίκας... καθάρισαν για την εθνική

Με δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν να βρίσκουν δίχτυα η Εθνική Νέων επικράτησε της Ουκρανίας με ανατροπή σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη.

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Δύο μέρες μετά την νίκη των Ουκρανών με 1-0, οι Ελληνες πήραν άτυπη ρεβάνς με σκορ 3-1 με τους Δουβίκα και Αντζουλά να υπογράφουν την ανατροπή.

Η Ουκρανία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο 31' με τον Κορνιένκο, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε και με τον Βοίλη να φέρνει το ματς στα ίσα στο 51' ανέλαβαν δράση δύο ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ.

Αρχικά, ο Δουβίκας με σουτ στο "Γ" έβαλε την Ελλάδα σε θέση οδηγού στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αντζουλάς στο 86' με κεφαλιά.

ΕΛΛΑΔΑ: Αθανασίου, Σταμούλης, Παπαδογιωργάκης, Ζήσης, Παπάζογλου, Νταλακουρας, Μελιόπουλος, Ξενιτίδης, Δημήτρουλας, Σαρδέλης, Βοΐλης

Αγωνίστηκαν και οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Μπούσης, Χατζηδίμπας, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Γιούσης, Καμπετσής, Δουβίκας

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων