ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κύπελλο με βάση την πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ

Στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/02) στα γραφεία της λίγκας πέρασε η πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ για την διαφοροποίηση του τρόπου διεξαγωγής του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Πριν μέρες είχατε διαβάσει στο a-s για την πρόταση που έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ (στην οποία συνηγορούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ) για την τροποποίηση της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο Διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (20/02) λοιπόν, η πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ πέρασε και πλέον θα πάει προς ψήφιση στην ΕΠΟ.

Η πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ:

O ΑΣΤΕΡΑΣ προτείνει να καταργηθούν οι όμιλοι στο Κύπελλο έτσι ώστε να γίνονται μονοί αγώνες στις έδρες των ομάδων της Football League.

Αυτό σημαίνει ότι διπλοί αγώνες θα γίνονται μόνο στους προημιτελικούς και ημιτελικούς.

Το σκεπτικό είναι να αυξηθεί το στοιχείο της έκπληξης. Δηλαδή, σε μονό αγώνα θα μπορεί ο αδύναμος να χτυπήσει τον "μεγάλο" και σε πιθανή κακή του μέρα να πάρει αυτός την πρόκριση - κάτι που δεν συμβαίνει με τη λειτουργία των ομίλων.

Η έδρα θα καθορίζεται από την κλήρωση: Αν για παράδειγμα κληρωθεί ομάδα Football με Super League, τότε το ματς θα γίνεται στου πρώτου. Αν κληρωθούν δύο ομάδες από την Super League τότε θα υπάρχει κλήρωση της έδρας.

Σημαντικό, δε, για τους ανθρώπους της αρκαδικής ΠΑΕ είναι η κατάσταση των γηπέδων. Θα πρέπει η κάθε έδρα να πληροί τις προδιαγραφές και τα στάνταρ που υπάρχουν στη Super League. Επί παραδείγματι, η Σπάρτη θα μπορεί να παίξει στο "Κολοκοτρώνης".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων