ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκριση με Δουβίκα-Ζήση!

Την πρόκριση της στην Elite Round του Euro U19 εξασφάλισε η Εθνική Νέων επικρατώντας της Ρωσίας με 2-1 στον τρίτο αγώνα του ομίλου.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Το ξεκίνημα για την Εθνική μας δεν ήταν καλό καθώς ο Τινκιζιάν στο 21ο λεπτό έγραψε το 1-0 κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την ήδη δύσκολη υπόθεση πρόκριση στην Elite Round.

Ομως, οι Διεθνείς μας δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με το πέναλτι του τερματοφύλακα τους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, αυτή του Γιάννη Γκούμα. Ασκησε φοβερή πίεση στην Ρωσία και εν τέλει κατάφερε με το γκολ του Εμμανουηλίδη στο 77' να πάρει την πρόκριση.

Οι Ρώσοι φανερά εκνευρισμένοι από την εξέλιξη του αγώνα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές. 

Βασικός για την Εθνική μας ξεκίνησε για ακόμα μια φορά ο Τάσος Δουβίκας του ΑΣΤΕΡΑ ενώ στον πάγκο βρισκόταν και ο Γιώργος Ζήσης.

Η σύνθεση της Ελλάδας:

Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Τάμπας, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Ξενιτίδης (75’ Γιούσης), Καμπετσής, Κωστανάσιος, Μελιόπουλος, Δημητρούλας (57’ Εμμανουηλίδης), Δουβίκας (80’ Νταλακούρας)

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Ρουμανία 9β.

Ελλάδα 6β.

Ρωσία 3β.

Γιβραλτάρ 0β.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων