ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σκόραρε ο Δουβίκας, έχασε η Εθνική

Αν και προηγήθηκε με τέρμα του Τάσου Δουβίκα στο 24ο λεπτό η Εθνική Κ19 γνώρισε την ήττα με 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους διεθνείς μας καθώς στο πρώτο μισάωρο πίεσαν τους αντιπάλους τους και έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση. 

Μάλιστα το γκολ του επιθετικού του ΑΣΤΕΡΑ, Τάσου Δουβίκα στο 24ο λεπτό έβαλε το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα σε θέση οδηγού για τα καλά.

Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε απέναντι από την εστία του Βλαντ έπειτα από κάθετη μπαλιά του Παπάζογλου και δεν συγχώρεσε το λάθος της Ρουμανικής άμυνας.

Ωστόσο, οι Ρουμάνοι μετά το 1-0 ανέβηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 39' με σουτ Μορουτάν.

Στο δεύτερο μέρος οι Ρουμάνοι κυριάρχησαν και κατάφεραν να πετύχουν και άλλο ένα γκολ στο 65' με τον Σιντεάν το οποίο αρκούσε για να πάρουν τη νίκη.

Τα επόμενα παιχνίδια για την Εθνική ομάδα είναι προγραμματισμένα για τις 11/11 με το Γιβραλτάρ και για τις 14/11 με τη Ρωσία.

Η σύνθεση της Ελλάδας:

Σιαμπάνης, Τάμπας, Δημητρίου, Ζήσης (46′ Μπαξεβάνος), Παπάζογλου (78′ Λύρατζης), Χατζηδίμπας, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τζοβάρας (46′ Εμμανουηλίδης), Καμπετσής, Δουβίκας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων