ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Πάρτι" η Παίδων, 4 γκολ ο Τζίμας!

Σε "παράσταση για έναν ρόλο" μετέτρεψε την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων U17, η οποία επικράτησε με ευκολία 6-0, με τον Τζίμα του ΑΣΤΕΡΑ να είναι ο MVP.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Ο Βρακάς άνοιξε το σκορ στο 9‘, για να κάνει ο ίδιος το 2-0, στο 15‘. Η Ελλάδα είχε την κατοχή και επέβαλε το ρυθμό της, με το Γιβραλτάρ να μην μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό. Στο 37‘ ο Τζίμας πέτυχε το τρίτο τέρμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το ημίχρονο έκλεισε με λίγες ευκαιρίες ακόμη για την Ελλάδα, με τους Σερπέζη, Τζίμα, οι οποίοι νικήθηκαν από τον Λόπεζ. Ο πορτιέρο του Γιβραλτάρ έκανε στο πρώτο ημίχρονο 4 καλές αποκρούσεις, σε αντίθεση με τον Μανδά που δεν είχε και πολύ… “δουλειά”.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Εθνική Παίδων U17, με τον Τζίμα να σκοράρει και τέταρτο γκολ στο 45‘, από ασίστ του Μαρτίνη. Στο 53‘ ο Βρακάς εκτέλεσε το φάουλ, που κέρδισε ο ίδιος, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το “χατίρι”, με αποτέλεσμα να περάσει οριακά εκτός.

Στο 63‘ ο Βαγιαννίδης έδωσε ασίστ στον Τζίμα και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία, κάνοντας χατ – τρικ για την Εθνική (5-0). Δυο λεπτά αργότερα, ο Βουτσάς “έπιασε” το σουτ, αλλά ο Λόπεζ μπλόκαρε σταθερά. Η Εθνική ήταν καταιγιστική και ο Τζίμας πέτυχε τέταρτο γκολ στο 74‘, πάλι με ασίστ του Βαγιαννίδη, κάνοντας το 6-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα: Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεοντσάκος), Σερπεζής (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος

Γιβραλτάρ: Λόπεζ, Χαλ, Ουρτάδο, Μπορέλ, Σέρρα, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μποργκέ, Βινέτ, Μούιρ, Μαράς, Ντελ Ρίο

Η Εθνικής μας ομάδα, με αυτήν τη νίκη, βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου με 6 βαθμούς και ο επόμενος αγώνας είναι με την Σερβία, την Τρίτη 24/10 στις 14:30.

Πηγή: Talentabout.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων