ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αναστόπουλος αποθέωσε τον Δουβίκα

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδος, Νίκος Αναστόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Τάσου Δουβίκα σε δηλώσεις του στο Sport24.gr.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

"Παράσημο" τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου για τον Τάσο Δουβίκα, το άστρο του οποίου λάμπει και δεν μένει απαρητήρητο από όσους ξέρουν.

- Η νέα φουρνιά των Ελλήνων παικτών πώς σου φαίνεται;

"Αν εξαιρέσεις Καρνέζη και Καπίνο, ποιος άλλος τερματοφύλακας μπορεί να έχει εξέλιξη; Ίσως ο Γιαννιώτης. Υπάρχει ο Κυριακίδης. Πάμε στους γκολτζήδες. Για πες μου έναν Έλληνα γκολτζή; Εμένα μου αρέσει ο Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης. Τον βλέπω για καλό παίκτη και χρειάζεται προσοχή. Έχει καλά στοιχεία" δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στο Sport24.gr ερωτηθείς για την νέα Γενιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λάμπρου του Πανιωνίου ενώ και για τους δύο είπε:"Στο χέρι τους είναι να παίξουν στην Εθνική ανδρών. Αν δεν έχεις μυαλό και έχεις μόνο προσόντα δεν μπορείς να παίξεις".

Διαβάστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων