ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φυλακούρης στον Arcadia 93.8 για ΑΣΤΕΡΑ και Παναθηναϊκό

Μια μεγάλη δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Τότης Φυλακούρης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/09) στο γήπεδο του Παναρκαδικού και μίλησε στον Arcadia 93.8 για τον ΑΣΤΕΡΑ, τον Παναρκαδικό αλλά και τον Παναθηναϊκό.

 

Ξάνθη ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Υπάρχει ειλικρινής φιλία μεταξύ εμού και του Παναρκαδικού. Η φιλία γεννήθηκε όταν ήρθα για πρώτη φορά να αγωνιστώ με το Αιγάλεω. Συμπαθώ τον Παναρκαδικό, τον Αστέρα τον κόσμο της Τρίπολης άλλωστε με συνδέει φιλία και με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα. Επιπλέον, η καταγωγή μου είναι από την Πελοπόννησο. 

Ο Τότης Φυλακούρης στο γήπεδο του Παναρκαδικού με τον παρουσιαστή της εκπομπής ArcadiaBall στα FM Χρήστο Καρνέζη. 

 

Για τον Τζορτζ Ομπόσου: "Στην καριέρα μου ως προπονητής δούλεψα με πολλούς ελπιδοφόρους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και ο Τζορτζ. Τον είδα στην Γλυφάδα και αφού τον προπόνησα εγώ ο ίδιος του είπα θέλω να προχωρήσουμε. Τον ζήτησαν αρκετές ομάδες όμως προτίμησα τον Παναρκαδικό καθώς θεωρώ αν δουλέψει σύμφωνα με τις δυνατότητες του θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος και στον Αστέρα".

Για τον φετινό Παναρκαδικό:

"Η Τρίτη Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Παναρκαδικού μέχρι στιγμής. Ο Παναρκαδικός έχει ομοιογένεια και συγκεντρωμένους στο στόχο ποδοσφαιριστές. Διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή τον Γιώργο Αντωνόπουλο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι και βαδίζει σε καλύτερα μονοπάτια. Είναι μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει αλλά και να παράξει ποδοσφαιριστές".

 Για τον Παναθηναϊκό:

"Είμαι πολύ λυπημένος και στεναχωρημένος για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τελευταία. Μια τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που μπορεί να συγκαταλέγεται στις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες όλων των εποχών βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παράγοντες του παρελθόντος. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να καλυτερεύσει η κατάσταση στο μέλλον αρκεί να βοηθήσουν όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων