ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επεισοδιακό το ματς του ομίλου του ΑΣΤΕΡΑ

Κισσαμικός και Αχαρναϊκός συμπληρώνουν τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο βρίσκονται ακόμα ΑΣΤΕΡΑΣ και Ολυμπιακός. Στο μεταξύ τους παιχνίδι οι Κρητικοί έφτασαν στη νίκη με σκορ 1-0. 

 

Ξάνθη ΑΣΤΕΡΑΣ

Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Ξυδά στο 65ο λεπτό έδωσε τη νίκη στον Κισσαμικό, αφού έχασαν πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι στο 82' με τον Μπεκατώρο, σ'ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε από εντάσεις λίγο πριν από την έναρξη του.

Αυτό, γιατί ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού θέλησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα δημοσιογραφικά μπουθ κάτι που δεν επέτρεψαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Ο Γιώργος Μελάς (νυν πρόεδρος Αχαρναϊκού) ήταν πρόεδρος στον Κισσαμικό όταν η ομάδα στην Γ' Εθνική και οι οπαδοί των "μπλε" των θεωρούν υπεύθυνο γι'αυτό και υπήρξε η μεγάλη ένταση.

Τελικά, η αστυνομία επενέβη και απομάκρυνε τον Γιώργο Μελά από τις εξέδρες προστατεύοντας τον παράλληλα από μερίδα φιλάθλων του ΑΟΧ που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του. Ο Γιώργος Μελάς αποχώρησε και από το γήπεδο χωρίς να μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Βοηθοί: Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

 

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Τασιούλης (73' Σεληνιωτάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (86' Χαλκιαδάκης), Αποστολίδης (78' Ντάγκρας), Ξύδας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Μπεκατώρος, Παπασάββας, Χαραλαμπόπουλος (54' Τουγλής), Σταμούλης (79' Καζβιρόπουλος), Καναβέτας (20' λ.τ. Κυριαζόπουλος), Εζουμέζου.

 

Γκολ: 65' πεν. Ξύδας / -

Κάρτες: 57' Βρεττός, 76' Τόλι, 82' Παντελάκης / 31' Χαραλαμπόπουλος , 49' Μπεκατώρος, 57' Παπασάββας, 77' Μεντής

Ο όμιλος του ΑΣΤΕΡΑ:

1 Ολυμπιακός 3

2 Α.Ο.Χ/Κισσαμικός 3

3 Αστέρας Τρίπολης 0

4 Αχαρναϊκός 0 

2η Αγωνιστική:

24/10/17 15:00 ΑΣΤΕΡΑΣ-  Κισσαμικός

24/10/17 15:00  Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων