ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "αστέρι" που δεν έλαμψε όσο ήθελε… (Photos)

Στα 16 του χρόνια παίζει στη Δ’ Εθνική και φοράει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Παίδων και Νέων με αντιπάλους όπως ο Φαν Πέρσι, Κουαρέσμα, Σνάιντερ κλπ. Δείτε το αφιέρωμα του arcadiasports.gr στον "παλαίμαχο" πλέον Αρκά.

 

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαρό, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει βγάλει η Αρκαδική πρωτεύουσα και σίγουρα ο κορυφαίος της γενιάς του.

 

Ο Κατσαρός κάνει ντεμπούτο με την ομάδα του Παναρκαδικού εναντίων των Βρασιών το 1998 σε ηλικία 14 ετών, όπου εκεί βγάζει και το πρώτο του δελτίο. Βρίσκει δίχτυα από το πρώτο παιχνίδι του καθώς πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και η ομάδα σώζει την κατηγορία.

 

Η συνέχεια προμηνύεται λαμπρή, καθώς δύο χρόνια μετά, το 2000 παίρνει μεταγραφή στην ομάδα του ΑΟ Τρίπολης η οποία αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική. Η παρουσία του τότε 16χρονου Κατσαρού στην ομάδα της Τρίπολης μόνο απαρατήρητη δεν περνάει καθώς το νεαρό της ηλικίας του δεν τον εμποδίζει να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα βλέμματα πιο μεγάλων ομάδων πάνω του. Η κλήση στην Εθνική Νέων ενώ αγωνίζεται στην ομάδα της Τρίπολης είναι η απόδειξη των πρωταγωνιστικών εμφανίσεων του, καθώς τα μάτια της Εθνικής δύσκολα έπεφταν σε ομάδες της επαρχίας εφόσον δεν υπήρχε ομάδα της πόλης στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Η ανερχόμενη δύναμη της Πελοποννήσου τότε άκουγε στο όνομα Πατραϊκός. Η ομάδα από την Πάτρα ήταν και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του καθώς παίρνει μεταγραφή το 2001, όπου και παραμένει για τέσσερα χρόνια κάνοντας γεμάτες χρονιές, φορτώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

 

Το 2005 ο Πατραϊκός συγχωνεύεται με την Παναχαϊκή. Ο Γιώργος φοράει για ένα χρόνο την κοκκινόμαυρη φανέλα συμμετέχοντας στην Β’ Εθνική.

 

Το 2006 έρχεται η στιγμή που ο Κατσαρός θα επιστρέψει ποδοσφαιρικά στην πατρίδα του, αυτή τη φορά για την ανερχόμενη δύναμη της πόλης, τον Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης κλείνει την μεταγραφή του Κατσαρού από την Παναχαϊκή και εντάσσει τον  νεαρό επιθετικό στο δυναμικό της πανηγυρίζοντας την ίδια χρονιά την άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Το 2007 αλλάζει νομό και μετακομίζει στην Μεσσηνία φορώντας την φανέλα της Καλαμάτας που τότε αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Εκεί θα παραμείνει για ένα χρόνο καθώς το 2008 παίρνει μεταγραφή για τον Παναργειακό όπου αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Κατσαρός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί και θα βοηθήσει την ομάδα του Αργούς να πάρει την άνοδο στην Γ Εθνική. Εκεί θα παραμείνει για τρία χρόνια και θα πανηγυρίσει εκτός από την άνοδο στην Β’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πετυχαίνοντας δύο γκολ.

 

Το 2011 ο 27χρονος τότε επιθετικός θα μεταγραφεί στην ομάδα της Σπάρτης όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο και εκεί θα κλείσει σχετικά νωρίς την καριέρα του.

 

Ο Γιώργος Κατσαρός φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος συμμετέχοντας στις ομάδες  Νέων και Παίδων με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Το 2000 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στο Ισραήλ, η Εθνική ομάδα με τον Κατσαρό αρχηγό κατέκτησε την 4η θέση απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Σνάιντερ, ο Κουαρέσμα και ο Φαν Πέρσι.

(Στην φωτογραφία με την ομάδα της Εθνικής Ολλανδίας, όπου αρχηγός της είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ)  

 

Είχε συμμετοχή στις Μεικτές ομάδες της Αρκαδίας συμμετέχοντας στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Πάινε της Γερμανίας για την αδερφοποίηση της Τρίπολης με την Γερμανική πόλη.

 

Κομβικό σημείο στην καριέρα του Τριπολιτσιώτη επιθετικού ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστών) το 2003 σε αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη στο Χαριλάου, φορώντας την φανέλα του Πατραϊκού. Ο νεαρός επιθετικός είχε συμφωνήσει τότε προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς στάθηκε εμπόδιο ο σοβαρός τραυματισμός του.

 

Σήμερα ο Γιώργος Κατσαρός βρίσκεται στο Σικάγο όπου και διαμένει μόνιμα με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων