ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Arena: Από Super League μέχρι τοπικά (PHOTOS)

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε αρκετές ομάδες να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους σε εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα το Arena να έχει ανοίξει τις πόρτες του για όλους τους συλλόγους της περιοχής.

 

 

Αρχικά ο Παναρκαδικός ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε προπόνηση στο μπαλόνι (13:00), στη συνέχεια η Τεγέα (15:00) και έπειτα ακολούθησαν Αστέρας (17:00) και Μαντινειακός (19:00).

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις σημερινές τους προπονήσεις!

 

ΤΕΓΕΑ

 

 

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ

 

Στην προπόνηση του Μαντινειακού το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Νικόλας Σιαννάς. Ο Γιάννης Αποστολόπουλος είχε στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές με το εξαιρετικό κλίμα να ήταν αυτό που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Το προπονητικό team μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, διαθέτουν αρκετή όρεξη και μεράκι ώστε να κρατήσουν ζωντανό το τοπικό ποδόσφαιρο, που έχει κι αυτό την δική του αίγλη.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων