ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποχή με διορία στον Ηρακλή

Οι υποσχέσεις του Νίκο Καγιούλη που δεν έγιναν πράξη οδήγησαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή στην απόφαση να σταματήσουν τις προπονήσεις δίνοντας διορία 48 ωρών.

 

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηρακλής καθώς οι υποσχέσεις του Νίκο Καγιούλη που δεν έγιναν πράξη οδήγησαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή στην απόφαση να σταματήσουν τις προπονήσεις δίνοντας διορία 48 ωρών. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή αποφάσισαν να απέχουν μέχρι νεοτέρας από τις προπονήσεις αν μέχρι την Παρασκευή (2/9), μεθαύριο δηλαδή, δεν εισπράξουν χρήματα.

 

Μία απόφαση που πάρθηκε κατόπιν συζήτησης που έγινε στα αποδυτήρια στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη (30/8) ο Ζαχαρίας Μπουγιουκλής ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ότι θα γίνει καταβολή 1.000 ευρώ στον καθένα, στο οποίο ποσό θα περιλαμβάνονταν και το ενοίκιο για τα σπίτια τους. Μία πρόταση που όπως ήταν αναμενόμενο απορρίφθηκε, με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή από την πλευρά τους να ζητούν να εκπληρωθεί το αίτημα τους και να εισπράξουν τουλάχιστον δύο μήνες.

 

Στη συνέχεια μίλησαν σε ανοικτή τηλεφωνική ακρόαση με τον Νικο Καγιούλη που τους μετέφερε ότι μπορεί να τους βάλει έναν μισθό σήμερα Τετάρτη και με την έλευση του στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή (4/9) να τους μεταφέρει πως και με ποιον τρόπο θα γίνουν οι πληρωμές ολόκληρο τον χρόνο.

 

Ακόμη τους τόνισε ότι δεν είναι απόλυτα δική του ευθύνη να τους πληρώνει αφού κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα. Τους ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα ώστε οι ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

 

Με αυτά τα δεδομένα περίμεναν την Τετάρτη να πληρωθούν, κάτι που δεν έγινε και ακολούθησε η απόφαση της αποχής τους από τις προπονήσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται το χειρότερο σενάριο να κατατεθούν προσφυγές.

 

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στον Ηρακλή. Ή γίνονται πληρωμές αύριο Πέμπτη ή μεθαύριο Παρασκευή στη Μίκρα αναμένεται να μπει λουκέτο. Όλα αυτά σε μία μέρα όπου από το πρωί, και με δεδομένο ότι ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για συμφωνία με τον 23χρονο μέσο Γιώργο Μπλέτσα που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων