ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πήρε μετάλλιο και παραιτήθηκε!

Η εθνικής Νιγηρίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής των "σούπερ αετών", παραιτήθηκε. Δείτε γιατί.

 

Την παραίτησή του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας υπέβαλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κ21, καθώς και της ολυμπιακής εθνικής ομάδας, Σαμσόν Σιασιά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τους "σούπερ αετούς" - νίκησαν 3-2 την έκπληξη του τουρνουά Ονδούρα στον "μικρό τελικό" - στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο όσον αφορά στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

 

"Είναι μήνες που δεν πληρώνομαι και είναι χρόνια που με κοροϊδεύουν. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού από τις αθλητικές Αρχές της Νιγηρίας", υποστήριξε ο Σαμσόν Σιασιά. Απίστευτο, κι όμως πραγματικό. Ο προπονητής που οδήγησε τους "σούπερ αετούς" στην κατάκτηση του μεταλλίου δεν πληρώνεται και αποχώρησε από το τιμόνι της εθνικής ομάδας.

Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων