ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νεκρός θεατής στο Γκούντισον Παρκ

Ένας 51χρονος φίλαθλος της Έβερτον υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια του ματς με τη Στόουκ και πέθανε κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

 

 

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στο Γκουντισον Παρκ, στη διάρκεια του παιχνιδιού της Έβερτον με τη Στόουκ Σίτι. Ένας θεατής, φίλαθλος των γηπεδούχων, παρουσίασε αδιαθεσία και τελικά εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του σε κοντινό νοσοκομείο,

 

Αμέσως μόλις ο 51χρονος έχασε τις αισθήσεις, έσπευσαν ιατροί του γηπέδου και ένας θεατής ο οποίος επαγγέλλεται γιατρός και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η διακομιδή του ήταν άμεση. Όμως, δεν απετράπη το μοιραίο και ο άτυχος άνδρας πέθανε.

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή, ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μετά την εξέταση του ιατροδικαστή. Η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση και εκφράζει τα συλληπτήρια της στην οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων