ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελευταία ελπίδα το CAS για Μπλάτερ

Έφεση κατά της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί και του απαγορεύει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο υπέβαλε στο CAS ο Σεπ Μπλάτερ. 

Στο CAS βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σεπ Μπλάτερ προκειμένου να εφεσιβάλλει την απόφαση με την οποία του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο για 6 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε σκάνδαλα διαφθοράς της FIFA στην οποία υπήρξε πρόεδρος για 17 χρόνια. 

 

Μάλιστα η αρχική τιμωρία του ήταν 8ετής, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε, όμως ο ίδιος πιστεύει πως μπορεί να "καθαρίσει" το όνομά του. 

 

Κατά την άφιξή του μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και τόνισε: "Θα δεχθώ την ετυμηγορία. Στο ποδόσφαιρο μαθαίνουμε να κερδίζουμε, αυτό είναι εύκολο, αλλά επίσης μαθαίνουμε και να χάνουμε, αλλά αυτό δεν είναι καλό. Δεν θέλω να χάσω". 

 

Σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή το "ύποπτο" έμβασμα προς τον Μισέλ Πλατινί, υποστήριξε: "Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι η πληρωμή έγινε γιατί ήταν πραγματικά ένα χρέος που εμείς οφείλαμε σε αυτόν και αυτό είναι μια αρχή, αν έχεις χρέη, πρέπει να τα πληρώνεις".

 

Sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων