ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σβάινσταϊγκερ: "Τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη η Μ.Γιουνάιτεντ"

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας μέσω γραπτής δήλωσης πως οι "κόκκινοι διάβολοι" αποτελούν τον τελευταίο ευρωπαϊκό σταθμό στην καριέρα του.

 

Δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και είναι αναγκασμένος να κάνει προπονήσεις με την Κ-23 του συλλόγου, παρόλα αυτά ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αποχωρήσει από το "Old Trafford".

 

Μέσω γραπτής δήλωσης που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και ξεκαθάρισε πως θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του όταν αυτή τον χρειαστεί.

 

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος στην Ευρώπη. Σέβομαι τους άλλους συλλόγους, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μόνη που θα μπορούσε να με κάνει να αφήσω την Μπάγερν Μονάχου.

 

Θα είμαι έτοιμος, αν η ομάδα με χρειάζεται. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για την τρέχουσα κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την εκπληκτικής τους υποστήριξη στις τελευταίες εβδομάδες", ήταν το μήνυμα του "Σβάινι" αναφορικά με το μέλλον του στην Γιουνάιτεντ. 

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων