ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν εγκαταλείπει την Τότεναμ για Αργεντινή ο Ποκετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την Αγγλία και την Τότεναμ για τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική. 

 

Ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή της εθνικής Αργεντινής (μετά την αποχώρηση του Χεράρδο Μαρτίνο) είναι και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής έχει ψηλά στη λίστα της τον 44χρονο τεχνικό, ωστόσο εκείνος δεν φαίνεται να «ψήνεται» για μια πιθανή επιστροφή στη χώρα του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν εκεί τοπικά Μέσα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ ως το 2021. 

 

"Νομίζω ότι οι διάφορες φήμες είναι φυσιολογικές γιατί είμαι Αργεντίνος προπονητής και βρίσκομαι τώρα σε κορυφαίο σύλλογο στην Αγγλία. Υπάρχουν αρκετά σενάρια που με συνδέουν με τον ομοσπονδιακό πάγκο, αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος στην Τότεναμ και για αυτό τον λόγο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή σχετικά με τον πάγκο της εθνικής", ήταν το σχόλιο του Ποκετίνο. 

 

Ο Αργεντινός βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή μαζί με την ομάδα του στην Αυστραλία και προετοιμάζεται για το αυριανό "δυνατό" τεστ με τη Γιουβέντους. 

 

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων