ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλαμάτα: Μια ενδεκάδα υπογραφές

Μετά και την επικύρωση από την γενική συνέλευση της αλλαγής σελίδας στα διοικητικά της Καλαμάτας που σηματοδότησε την επιστροφή στην ηγεσία του Σταύρου Παπαδόπουλου, άρχισαν να τρέχουν με πιο έντονο ρυθμό τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

 

 

Ο Δημήτρης Τσάκωνας που έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου τις επαφές και το χτίσιμο της Μαύρης Θύελλας έχει έρθει σε συμφωνία με μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών έως τώρα χωρίς μέσα σ’ αυτούς να περιλαμβάνονται οι νεαροί Καλαματιανοί οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα.

 

Αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει είναι οι τερματοφύλακες Κυριακόπουλος, Κωνταντακόπουλος και οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μπεγέτης, Τζενετέας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης, Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος.

 

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο Σπύρος Δασκαλάκης ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα του Χρήστου Καλαντζή. Επίσης προτάσεις υπάρχουν και σε 2-3 ακόμη παίκτες που φόρεσαν φέτος την φανέλα τη ομάδας.

 

Οι νεαρότεροι της ομάδας (Κουντάνης, Νικολόπουλος, Οδεμισιώτης, Κουρέας, Κακαλής) βρίσκονται κανονικά στο προσκλητήριο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, και η διαχείριση τους είναι καθαρά θέμα του προπονητικού διδύμου των Χατζηαγγελή, Μάνα.

 

Το ρόστερ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα ενώ θα υπάρξει και ένα ανοικτό παράθυρο για ενδεχόμενη καλή περίπτωση η οποία μπορεί να παρουσιαστεί στο μέλλον. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο αριθμός δεν θα ξεπεράσει τους 22-23 ποδοσφαιριστές.

 

ΠΗΓΗ: sport365

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων