ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πέρεθ: "Για πάντα στην Ρεάλ ο Κ. Ρονάλντο"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως ο Ζιντάν άλλαξε την ιστορία και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έκανε και μία συγκινητική αφιέρωση μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τους "μερένγκες".

 

 

Μετά το τρόπαιο του 2002 που κατέκτησε ως παίκτης (πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ, ένα από τα ωραιότερα σε τελικούς στη διοργάνωση) και αυτό του 2014 που πανηγύρισε με την ιδιότητα του βοηθού του Κάρλο Αντσελότι, ο Ζινεντίν Ζιντάν κατέκτησε και τρίτο με την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής, και το γεγονός αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

 

"Ο Ζιντάν για μένα, για την Ρεάλ, και την ιστορία της, είναι πολύ σημαντικός. Άλλαξε την ιστορία το 2001, κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League ως παίκτης, ως βοηθός προπονητή και ως πρώτος προπονητής. Μου είπε το ίδιο πράγμα όπως το 2001: το πήρα", ήταν τα πρώτα λόγια του ενθουσιασμένου Πέρεθ, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε μία σε συγκινητική αφιέρωση:

 

"Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στους οπαδούς μας στο Ιράκ. Είναι στην καρδιά μου. Οι αξίες της Ρεάλ φτάνουν σε πολύ δύσκολα μέρη (σ.σ. οι δηλώσεις του έγιναν μετά από πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση σε σύνδεσμο φίλων των "μερένγκες" στο Ιράκ που σκόρπισε το θάνατο σε 16 ανθρώπους)".

 

Και συνέχισε: "Όλες οι σεζόν είναι δύσκολες αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Η La Liga ήταν δύσκολη αλλά παλέψαμε και εκεί, κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα. Και είχαμε μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League.

 

Είμαι υπερήφανος που είμαι πρόεδρος της Ρεάλ, για τους οπαδούς  της, για την ιστορία της, και αυτούς τους σπουδαίους παίκτες. Θα ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια για την Ατλέτικο, τη συμπολίτισσα και φίλη μας. Τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει την κλάση τους.

 

Το Champions League, το Κύπελλο Πρωταθλητριών, είναι στο DNA μας. Από τότε που η "L'Equipe" θέσπισε το τρόπαιο, είναι το σημαντικότερο τρόπαιο για μας, είναι το σημαντικότερο στον κόσμο.

 

Ο Ράμος είναι παίκτης φαινόμενο, θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Υποθέτω πως δεν θα ανανεώσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο την ερχόμενη εβδομάδα επειδή ακολουθεί το Euro 2016.

 

Θέλω να μείνει για πάντα μαζί μας επειδή είναι μία από τις κολώνες του συλλόγου και είναι κομμάτι της ιστορίας. Η Ρεάλ με τον Κριστιάνο σφράγισε ένα κομμάτι της ιστορίας".

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων