ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επίσημη πρόταση στον Ιμπραχίμοβιτς από την... Sheffield FC

Είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παίζει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας και κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

 

 

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πρόσφατα πως έχει πάρει την απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως όσο δεν ανακοινώνεται από κάποιον σύλλογο, τόσο... φουντώνουν τα σενάρια. Στον Σουηδό επιθετικό πρόσφατα έγινε η πιο πρωτότυπη πρόταση που θα μπορούσε να έχει.

 

Τι περιλαμβάνει; Καθόλου λεφτά, καθόλου φήμη, όχι πρωταθλητισμό, όχι Ευρώπη και άγνωστους αντιπάλους!

 

Κι όμως, η Sheffield FC προσφέρει στον Ιμπραχίμοβιτς την ευκαιρία να γράψει το όνομα του στην ιστορία, αφού όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος, θα μπορέσει να αγωνιστεί πριν κλείσει την καριέρα του στην πρώτη επαγγελματική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

"Αγαπητέ Ζλάταν Ιμπραχίμ,οβιτς,

 

Σε περίπτωση που ψάχνεις για μία νέα εμπειρία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε την επόμενη περίοδο.

 

Δεν έχουμε χρήματα να προσφέρουμε, αλλά αληθινό ποδόσφαιρο. Ίσως το ιδανικότερο για σένα είναι να αφήσεις το στίγμα σου στο ποδόσφαιρο και όχι απλά να γίνεις ένας θρυλικός παίκτης.

 

Υπάρχουν περισσότερα στο παιχνίδι από τα χρήματα και την φήμη!

 

Δικό σου,

 

Sheffield FC"

 

sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων