ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τραυματίστηκε ο Μέσι στη φιλική νίκη της Αργεντινής (VIDEO)

Από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι σημαδεύτηκε η νίκη (1-0) της Αργεντινής στη φιλική αναμέτρηση με τις Ονδούρες.

 

 

Με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε ο Λιονέλ Μέσι από τη χθεσινή νίκη (1-0) της Αργεντινής κόντρα στις Ονδούρες, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του επετειακού Copa America. 

 

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα δέχθηκε το άτσαλο χτύπημα από αντίπαλό του και στη συνέχεια πέρασε από πάνω του ένας άλλος ποδοσφαιριστής, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του Τάτα Μαρτίνο.

 

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της "αλμπισελέστε", η κατάσταση του Μέσι δεν εμπνέει ανησυχία και θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στην επερχόμενη διοργάνωση που ξεκινάει σε δέκα ημέρες. 

 

Από την πλευρά του, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αφού κατάφερε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, ντρίμπλα και σουτ με το αριστερό πόδι.

 

Πηγή: Sportfm

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων