ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Υπέγραψε ο Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "κόκκινους διαβόλους".

 

 

Τη φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φοράει από τις επόμενες ώρες ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" και αναλαμβάνει τα "ηνία" του συλλόγου από τον Λουίς φαν Χάαλ, ανήμερα της κατάκτησης του Champions League με την Πόρτο πριν από 13 χρόνια.

 

Την είδηση μετέδωσε το βρετανικό "Sky Sports", που αποκάλυψε ότι το πρωί ο 53χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου κοντά στο σπίτι του, για να υπογράψουν τα συμβόλαια.

 

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε επέλθει εδώ και καιρό, ωστόσο οι υπογραφές καθυστέρησαν λόγω εμπλοκής των προσωπικών χορηγών του από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ρολογιών με αυτούς της Γιουνάιτεντ, καθώς και των δικαιωμάτων προβολής που κατείχε η Τσέλσι.

 

Τα προβλήματα επιλύθηκαν και ο Μουρίνιο έβαλε την υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο, με απολαβές - μαμούθ για τα δεδομένα. Ο Πορτογάλος θα εισπράξει 13.000.000 ευρώ καθαρά για κάθε σεζόν, ενώ προβλέπεται μπόνους 6.500.000 ευρώ για κατάκτηση του Champions League και 3.250.000 ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας.

 

Ο Μουρίνιο θα κάνει... ντεμπούτο στον πάγκο του "Ολντ Τράφορντ" στις 5 Ιουνίου, όταν θα προπονήσει την μικτή Αγγλίας σε φιλάνθρωπικό αγώνα (10th Soccer Aid) κόντρα στη μικτή κόσμου.

contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων