ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρχισαν προπονήσεις για Αυστραλία οι διεθνείς

Πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει των φιλικών αγώνων με την Αυστραλία (4 και 7 Ιουνίου). Ποιοι έλαβαν μέρος για την "γαλανόλευκη".

 

 

Πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα  η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό τον Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των φιλικών αγώνων με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα.

 

Συμμετείχαν οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και συγκεκριμένα οι Καρνέζης, Καπίνο, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος και Χριστοδουλόπουλος. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

 

sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων