ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η φιέστα τίτλου της Λέστερ και το tattoo του Βάρντι

Η κατάκτηση του τίτλου στην Premier League θα εορταστεί από τη Λέστερ τη Δευτέρα 16 Μαΐου. "Παρέλαση" με ανοιχτό πούλμαν για τις "αλεπούδες". Τα tattoo που "χτύπησε" ο Τζέιμι Βάρντι (PHOTOS).

 

 

To γύρο της πόλης θα κάνει τη Δευτέρα 16 Μαΐου η ομάδα της Λέστερ, γιορτάζοντας, έτσι, την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Οι ποδοσφαοριστές και όλο το τιμ θα επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν και θα... παρελάσει στους δρόμους.

 

Πριν από τον αγώνα της Λέστερ με την Έβερτον το Σάββατο (7/5), που θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας για τους πρωταθλητές, θα τραγουδήσει στο King Power Stadium ο  γνωστός Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι. Η διοίκηση, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει δωρεάν πίτσα και μπύρα στους φιλάθλους της σε μια αναμέτρηση - γιορτή.

 

Το... επτάωρο tattoo του Βάρντι

 

Εκ των βασικότερων συντελεστών του τίτλου από τη Λέστερ ήταν ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός είναι στα... πάνω του με την κατάκτηση της πρωτιάς, αλλά και με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στα γήπεδα (34 ματς, 22 γκολ). Ο 29χρονος επισκέφθηκε τον tattoo - artist Nik Moss-Glennon, ο οποίος ύστερα από επτά ώρες σχεδίασε στο σώμα του Βάρντι ένα ρολόι, το οποίο απεικόνιζε την ώρα που γεννήθηκε η κόρη του στράικερ της Λέστερ, Σοφία.

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων