ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Kλοπ: "Ελατε στη Βασιλεία και χωρίς εισιτήριο!"

Ο Γίργκεν Κλοπ καλεί τους φίλους της Λίβερπουλ να ταξιδέψουν στη Βασιλεία ακόμα και χωρίς εισιτήριο!

 

 

Κόντρα στην political correct άποψη, ο Γίργκεν Κλοπ συμβούλευσε τους φίλους της Λίβερπουλ που δεν θα καταφέρουν να αγοράσουν εισιτήριο για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη να ταξιδέψουν κανονικά στη Βασιλεία στις 18 Μαϊου.

 

Η μικρή για αγώνα τέτοιας σημασίας χωρητικότητα του "Σεντ Τζέικομπ Παρκ" υποχρεώνει τη Λίβερπουλ να πάρει στην κατοχή της μόνο 10236 εισιτήρια τα οποία φυσικά δεν φτάνουν για να καλύψουν τη ζήτηση ούτε κατά διάννοια.

 

Ο Κλοπ τόνισε:

"Εχώ μάθει στη ζωή μου ότι δεν μπορώ να αλλάξω να μην το σκέφτομαι καν. Το γήπεδο και η πόλη είναι πανέμορφα. Αξίζει κάποιος να πάει ακόμα και αν δεν έχει εισιτήριο για να απολαύσει την πόλη. Αν ρωτήσεις έξω ποιος θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό θα ακούσεις 30.000.000 εγώ.

 

H UEFA πάντως έχει προειδοποιήσει ήδη: Οποιος ταξιδέψει στη Βασιλεία χωρίς εισιτήρια καλό θα είναι να μην πλησιάσει το γήπεδο την ημέρα του αγώνα καθώς "τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά".

Πηγή: Contra

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων