ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον "αέρα" τα playoffs της Super League

Ο Σταύρος Κοντονής απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του να αναβληθεί κατά δέκα μέρες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκέψεις να μετατεθεί η έναρξη των playoffs της Super League. Ψάχνει ημερομηνίες η Ομοσπονδία.

 

 

O προγραμματισμένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ το Σάββατο (7/5, 20.30) αναβλήθηκε. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι  με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του, στην οποία καθιστά σαφές ότι ο τελικός αναβάλλεται για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί μέχρι τις 15 Μαΐου.

 

Στην Ομοσπονδία αναζητούν ημερομηνίες για να γίνει ο τελικός, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα λόγω του... δεκαημέρου, αλλά και επειδή οι διεθνείς που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία των ομάδων τους ενόψει Euro ή και σε φιλικά παιχνίδια (όπως επί παραδείγματι της Εθνικής Ελλάδας) θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 30 Μαΐου.

 

Η πρώτη σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να μετατεθούν τα playoffs και να διεξαχθεί πρώτα ο τελικός. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, διότι ο τελικός θα μπορεί να γίνει μετά τις 16 Μαΐου. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τα playoffs και να γίνει ο τελικός μεσούσης των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία άλλωστε μετέχει στα playoffs μαζί με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων