ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρελά ποσά για ένα εισιτήριο στον τελικό του Μιλάνου

Όποιος θέλει να εξασφαλίσει άμεσα και σίγουρα θέση στον τελικό του Champions League, θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 2.300 ευρώ. Πόσα κόστισε το πιο ακριβό εισιτήριο που έχει ήδη πωληθεί. 

 

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών Ρεάλ και Ατλέτικο για ένα εισιτήριο στον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου. Οι δύο ομάδες θα πάρουν από περίπου 20.000 εισιτήρια, αριθμός που δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο της ζήτησης που υπάρχει. 

 

Όποιος θέλει να έχει εγγυημένη θέση στο "Σαν Σίρο", δίχως να είναι κάτοχος διαρκείας και να περιμένει την κλήρωση που θα γίνει από τις ομάδες για τους δικαιούχους, είναι να προχωρήσει στην αγορά ενός εισιτηρίου από κάποιον ήδη κάτοχο, μέσω της νόμιμης οδού και της υπηρεσίας Ticketbis.com. Η μέση τιμή εισιτηρίου για τον τελικό αυτή τη στιγμή είναι 2.300 ευρώ (!) και αναμένεται να αυξηθεί πολύ όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό. 

 

Πέρσι μέχρι τον τελικό μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους το αντίστοιχο ποσό ήταν κατά μέσο όρο 2.469, ενώ πρόπερσι, στο προηγούμενο Ατλέτικο-Ρεάλ, ήταν 1.681 ευρώ. 

 

Το πιο ακριβό εισιτήριο που έχει πωληθεί για τον φετινό τελικό κόστισε 6.611 ευρώ και το αγόρασε ένας Ιταλός. Το ρεκόρ, πάντως, ανήκει σε κάποιον Ούγγρο που είχε πληρώσει 11.237 για τον περσινό τελικό στο Βερολίνο.

 

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων