ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ευθύνη της ΕΠΟ που δεν θα γίνει ο τελικός με μαθητές"

Την πλήρη ευθύνη της διεξαγωγής του τελικού σε άδειες κερκίδες κι όχι μπροστά σε μαθητές επιρρίπτει στην ΕΠΟ η πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού.

 

Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου χωρίς μαθητές είναι η ΕΠΟ, σύμφωνα με την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού. 

 

Το Υπουργείο επισημαίνει πως εξ αρχής είχε προβλεφθεί να γίνει ο αγώνας "...αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν", αλλά τελικά θα γίνει χωρίς ούτε καν μαθητές, κάτι που "...οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες". 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν. 

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες".

 

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων