ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ο Βάρντι έπινε πολύ, δεν ξέραμε τι να κάνουμε"!

Έπιασε πάτο πριν... αναγεννηθεί και φτάσει στα 22 γκολ με τη φανέλα της Λέστερ τη φετινή σεζόν. Ο Τζέιμι Βάρντι έχασε τον εαυτό του, όμως με τη βοήθεια του αφεντικού της ομάδας, βρήκε ξανά το σωστό μονοπάτι.  

 

Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των "αλεπούδων", Αγιαγουάτ Σριβανταναμπράπα, αποκάλυψε ότι έφτασε σε σημείο να μη γνωρίζει τι πρέπει να κάνει με την περίπτωση του Βάρντι.

 

Ο Άγγλος στράικερ, όταν πλέον είχε φτάσει ν' αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, σε μια πολύ απότομη αλλαγή στη ζωή και την καριέρα του, βγάζοντας χρήματα με τα οποία δεν χρειαζόταν πλέον να δουλεύει παράλληλα σε εργοστάσιο για να επιβιώσει, έχασε το μυαλό του...

 

"Μου έλεγε ότι δεν ήξερε πως να φερθεί... Πως ν' αντιμετωπίσει τα πολλά χρήματα, τι να κάνει με τη γυναίκα του... Άλλαξε ο χαρακτήρας του, αλλά το παραδέχθηκε", είπε το μεγάλο αφεντικό της Λέστερ, ο οποίος και βάλθηκε να τον συνεφέρει, γνωρίζοντας πλέον πως πέτυχε απόλυτα σε αυτή την ... αποστολή που έβαλε στον εαυτό του.

 

"Γνωρίζαμε ότι έπινε κάθε νύχτα... Όταν όμως ήρθε μια μέρα για προπόνηση μεθυσμένος, τότε κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Του μίλησα, τον έκανα ν' αναρωτηθεί αν πράγματι θέλει να είναι έτσι στη ζωή του, να μείνει στάσιμος στην καριέρα του και μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του να τον αφήσουμε δίχως ν' ασχοληθούμε περισσότερο...

 

Τον ρώτησα αν αυτό του φαινόταν σωστό ή ήθελε πράγματι ένα νέο μονοπάτι ν' ακολουθήσει. Τον έκανα να σκεφτεί πως θα ήθελε να είναι η ζωή του. Του είπα ότι επένδυσα σ' εκείνον και ότι τον είχα εμπιστευθεί... Κατάλαβε...

 

Από τότε, άρχισε να δουλεύει πολύ πιο σκληρά στις προπονήσεις, να αυξάνει τις επιδόσεις του και πραγματικά δεν είχαμε ιδέα για το πόσο καλός μπορούσε να γίνει...". 

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων