ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απορρίφθηκε η έφεση ΑΕΚ και Ατρομήτου

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ατρομήτου σχετικά με τα επεισόδια στο Περιστέρι κι έτσι έκλεισε και το τελευταίο θέμα σχετικά με τα πλέι οφ. 

 

Από τη στιγμή που ισχύει η αφαίρεση των τριών βαθμών για ΑΕΚ και Ατρόμητο, αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας παίρνει οριστικά την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς. 

 

Οσο για τα πλέι οφ, θα ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου με της εξής ειδική βαθμολογία: 

Παναθηναϊκός 2

ΑΕΚ 2

ΠΑΟΚ 0

Πανιώνιος 0

 

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά  την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  SUPER LEAGUE. Απορρίπτει  κατ΄ ουσία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων