ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Λεβαντόβσκι ζητάει 18.000.000 ευρώ από τη Μπάγερν!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και είναι έτοιμος να ζητήσει μία τεράστια αύξηση στις αποδοχές του για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

 

 

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έμεινε ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ και μετακόμισε στη Μπάγερν Μονάχου (με την οποία είχε υπογράψει προσύμφωνο έξι μήνες νωρίτερα) όμως όλα δείχνουν πως το 2016 η διοίκηση των Βαυαρών θα πρέπει να "ματώσει" οικονομικά για να τον κρατήσει στην "Allianz Arena" και μάλιστα ευχαριστημένο.

 

Ο 27χρονος Πολωνός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 όμως εδώ και μήνες φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να "κλείνει το μάτι" στη Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να κάνει ένα σημαντικό "χτύπημα" στη γραμμή κρούσης της.

 

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "As", ο Λεβαντόβσκι και ο μάνατζέρ του Τσέζαρε Κουχάρσκι επιθυμούν να καθήσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και να διαπραγματευτούν το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής συμβόλαιο στην καριέρα του.

 

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων