ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβλήθηκε το Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός

Ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο αγώνας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Πανελευσινιακό αναβλήθηκε για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

 

Η καταγγελία της Παναχαϊκής ότι πρώην παράγοντας ομάδας από την Κεντρική Ελλάδα επιχείρησε να δωροδοκήσει των παίκτη των Αχαιών, Γιώργο Λαμπρόπουλο, έχει προκαλέσει σάλο στη Football League.

 

Ο πρόεδρος των Αχαιών, Ποτής Τσιριμπήςμ υποστήριξε δημόσια ότι το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον Λαμπρόπουλο με σκοπό να... μιλήσουν για το ματς Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός, είναι ο Κώστας Γκαλούφας, πρώην γενικός αρχηγός στον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλλει το ματς, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αναβάλλεται για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

 

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων